Ai întrebări? | Contactează-ne: 0257 274 417

Locații farmacii

Termeni și condiții

Pentru utilizarea acestui site, este necesar să citiți și să acceptați termenii și condițiile de mai jos, în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile. 

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului este proprietatea SC IVONA FARM SRL și, după caz, a altor părți. Folosirea conținutului site-ului fără a avea în prealabil acordul nostru sau al proprietarilor de drept este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Mărci înregistrate

Logo-ul și simbolurile asociate acestuia, precum și combinațiile acestora cu orice cuvânt sau simbol grafic, folosite în site, sunt mărci înregistrate ale SC IVONA FARM SRL. Ele pot fi utilizate numai cu acordul nostru. Utilizarea altor mărci înregistrate afișate în site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Limitarea responsabilității

SC IVONA FARM SRL și furnizorii/partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat, în timpul utilizării site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Deși face toate eforturile în acest sens, SC IVONA FARM SRL nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, ca utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune, specifice Internetului și tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securității informațiilor), ca informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și la zi.

Utilizarea site-ului

În timpul utilizării site-ului, utilizatorul se angajează să respecte legile în vigoare și să nu desfășoare activități de tip cracking, hacking sau altele, care să pună în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți sau să creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului.

Modificări

SC IVONA FARM SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în această pagină. Prin faptul că utilizați site-ul după efectuarea oricăror modificări înseamnă că le acceptați implicit.