Ai întrebări? | Contactează-ne: 0257 274 417

Locații farmacii
Înapoi

21.12.2017 – Sănătate | Sfaturi utile

Întâlnirea mămicilor – ai grijă de sănătatea bebelușului tău.

Dimineața de Sâmbătă, a fost una pe care farmaciile Ivona și Pharmedicum au dedicat-o exclusiv viitoarelor și proaspetelor mămici.

La inițiativa, Biancăi Morariu, PR, organizator și promoter de evenimente dimpreună cu parte din personalul celor două farmacii și cu sprijinul mediciilor, Cristian Furau (medic specialist în obstretica-ginecologie) și Viorica Lazăr Leordean (medic primar pediatru și medic rezident Nefrologie au pregătit o întâlnire în care viitoarele mămici prezente la eveniment au avut parte de prezentarea celor mai importante aspecte de care trebuie să țină cont pe perioada sarcinii dar și în prima perioadă post natală.
Deasemenea tot în cadrul aceleași întâlniri, a fost atins și subiectul diversificării alimentatiei la bebeluși. Toate acestea într-un cadru primitor și relaxant, unde participantele s-au simțit în elementul lor, participând foarte activ la discuție pe baza subiectelor expuse de cei doi medici, invitați la eveniment.

Pe această cale mulțumim tuturor participantelor pentru prezența excelentă de care au dat dovadă în cadrul inițiativei noastre.
Asfel de reacții ca cele de Sâmbătă, sunt o reală încurajare pentru noi să continuăm seria evenimentelor dedicate mămicilor cu atât mai mult cu cât deviza noastră este prevenția și menținerea sănătății.

Mai jos vă invităm să urmăriți galeria foto a zilei de Sâmbătă precum și să vă abonați la pagina noastră de facebook: Ivona Farm

 

Distribuie acest articol:

*NOTĂ: Informațiile prezentate în articol nu înlocuiesc vizita la medic, acestea având un caracter informativ și orientativ.